У продовж віків людство лікувалося природними ліками рослинного, тваринного і мінерального походження.
Крім водяних відварів, напарів та настоїв народна медицина знала відвари на молоці, сироватці, горілці, вині, меду та оцті.
В Карпатах ще до сьогоднішніх днів залишились традиції енергетичного поєднання людини і природи, де сила цілющого зілля має ще кращі властивості, коли збір відбувається в певні магічні дні, пов"язані із фазами місяця.
Тому ці коріння і трави будуть не тільки корисні своїми властивостями, але й доповнять Вашу енергетику силою землі.
Заправка до горілки "ЖЕНЬШЕНЬ" (корінь натурального женьшеню)
Женьшень здавна відомий як цінна лікарська рослина. Препарати з кореня женьшеня застосовуються як тонізуючий, стимулюючий і адаптований (підвищує загальну опірність організму) засіб. Їх вживають при функціональних порушеннях серцево-судиннної системи, неврозах, тощо. Женьшень показаний дорослим як стимулюючий засіб при розумовому та фізичному навантаженні, артеріальної гіпотензії, неврозах, неврастенії, після перенесиних важких захворювань.
Спосіб приготування настойки в домашніх умовах:
Корінь женьшеню залити 0,5 л якісною горілкою або самогоном ( спирт до 40%). Закоркувати. Настоювати 3-4 тижні в темному місці при кімнатній температурі.
Вживати по 15-20 крапель, 2-3 рази в день за 10-15 хв. до їжі протягом 10 днів. Зробити перерву 7 днів. Курс повторити.
Рекомендується додавати 10-15 крапель до чаю у разі індивідуальної непереносності до алкоголю.
Немає коментарів:
Дописати коментар